Продавець "Спортнова" Інтернет-магазин спортивного взуття та одягу розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
119 відгуків
Інтернет-магазин "Спортнова"
+380 (67) 254-18-55
+380 (93) 340-65-77
Кошик

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ЗАХИСТИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Загальні положення:

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації

всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується Сайтом, що надаються

сервісами; у зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних

даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована

або може бути конкретно ідентифіковано), тим самим створивши та забезпечивши максимально

комфортні умови використання сервісів сайту для кожного користувача.

 

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика»)

встановлює порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види

збираються персональні дані, цілі використання таких персональних даних,

взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних осіб

даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для

користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування чи видалення

своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас

щодо практики захисту персональних даних.

 

Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних

користувача, а саме: - даних, що надаються користувачем як при заповненні

реєстраційних форм, і у процесі користування сервісами; - файлів cookie; - ір-адреси; -

параметрів та налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

 

Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я та прізвище, логін та

пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать та

т.д.), які свідомо та добровільно надані Вами як суб'єктом персональних

даних з метою використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог

законодавство є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх

персональних даних відповідно до сформульованої цієї Політики метою їх обробки.
 

Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку

користувача не обробляються та не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збиранням мінімального обсягу

інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних

даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова інформація,

користувач буде про це повідомлено в момент збирання такої інформації.

 

Компанія не збирає будь-якої інформації щодо обробки якої законодавством

встановлені певні вимоги, як-от інформацію про расове чи етнічне

походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в

політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в

скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані щодо

здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону

України "Про захист персональних даних").
 

Компанія збирає дані про статистику відвідин Сайту. Відомості можуть містити

інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час,

тривалості роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних 
 

Обробка та зберігання наданих персональних даних здійснюється у дата-центрах,

де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту.

Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних

даних або у окремій таблиці Бази даних Сайту.

Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-

сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації 

відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист

персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою

обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у

зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та

транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про

захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну

підтримки засобів масової інформації та соціального захисту журналістів» 

а також у

відповідно до Правил використання Сайту та інших актів, що регулюють діяльність

Компанії.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їхнього

обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту шляхом

видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично

видаляються.

Використання файлів cookie
 

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які

надсилаються веб-браузеру та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна

віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого

Користувач відвідує Сайт.

Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігаються в

комп'ютері, доки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються

сесійними), тобто вони зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie

діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) та сторонні

(Встановлюються іншими сайтами).
 

Важливо:

при повторному відвідуванні користувачем Сайту дані файлів cookie оновлюються;

у більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів

cookie на пристрої користувача;
 

вимкнення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих

матеріалам та/або неповноцінному функціонуванню сервісів Сайту.

Компанія піклується про своїх користувачів та намагається зробити перебування на Сайті

максимально комфортним, і для цього Компанії необхідно за допомогою файлів cookie,

проаналізувати поведінку, переваги та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе

Компанії покращити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс та

Навігацію Сервісу.
 

Відповідно до класифікації Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce),

Компанія використовує такі категорії файлів cookie:
 

Строго необхідні файли cookie - потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці та

при використанні певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок,

реєстрації та авторизації, здійснення пошуку по Сайту. Також здійснюють запам'ятовування

попередніх дій користувача під час переходу на попередню сторінку в тій же сесії.
 

Експлуатаційні файли cookie – агрегують інформацію про те, як використовується Сайт. Ці

дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких

даних можуть бути такі метрики: час перебування на Сайті, найчастіше

відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи та сервіси сайту були найбільш

цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова

кампанія і т.д.
 

Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для

статистичних та аналітичних завдань. Деякі файли cookie можуть надаватися

третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу, та виключно для

зазначених вище цілей.

 

Функціональні файли cookie - використовуються для збереження параметрів або конфігурацій,

які зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких

даних можуть бути такі метрики: ім'я користувача, фото у профілі, інформація по

залишеним коментарям, мова сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася

користувачеві будь-яка інформація або вибрані переваги раніше, а також інші

параметри налаштування Сайту.
 

Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь у

інтерактивах (опитування, голосування) та взаємодіяти з соціальними мережами.

Щоб зробити приємнішими враження після відвідування ресурсу, вказані файли cookie

запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність

взаємодії із Сайтом.

 

Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають

дозвіл з боку веб-ресурсу, і виключно для зазначених вище цілей.

 

Цільові файли cookie - використовуються для надання контенту, який може

зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами

веб-браузер. Прикладами таких даних можуть бути такі метрики: відстеження

рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відеоматеріалу, з метою уникнути

повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній,

інформація про відвідування користувачем інших ресурсів під час переходів, а також інші

параметри налаштування Сайту.

 

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів,

рекламодавців, агентств та партнерів із суміжних бізнесів для того, щоб вони надавали

якісну рекламу, що таргетує.

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на

Сайт, Компанія користується послугами, які є власністю інших сторонніх

компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., Gemius та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої

користувача під час роботи на Сайті.

 

Слід звернути увагу на те, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які

використовуються цими сервісами. Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися,

відвідавши відповідний ресурс.

Управління файлами cookie:
 

Основні веб-браузери (наведені нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів

cookie. Щоб їх вимкнути, скористайтеся функцією довідки у своєму браузері.

Ви можете викликати довідку через меню або за допомогою кнопки F1.

Microsoft Edge - https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystatement

Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies

Google Chrome — https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ua

Opera - http://help.opera.com/Windows/11.50/ua/cookies.html

Safari for macOS - https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US

Важливо:
 

конфігурація параметрів файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися;

Варто нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна лише при використанні файлів

cookie;

вимкнення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до вмісту та до

неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Щоб звернутися до Компанії з використання файлів cookie, надішліть повідомлення по

електронною поштою на 

Якщо користувач не включає використання файлів cookie або навмисно видаляє всі файли

cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Сайту користувачеві буде

повторно запропоновано увімкнення та використання файлів cookie.

Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається та не

поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якою

належить ресурс.
 

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутні коди

інших Інтернет-ресурсів та третіх осіб, внаслідок чого такі Інтернет-ресурси та треті особи

одержують Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти

інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку

передає браузер користувача. Такими Інтернет-ресурсами можуть бути:
 

системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)

соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).

Використання вказаних сервісів Компанії необхідне для оперативного аналізу відвідувань

Сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності

користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, Компанія не зберігає та не

обробляє.
 

Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені

сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може з власного

бажання вийти зі свого облікового запису або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Компанія дуже серйозно

відноситься до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття,

у зв'язку з чим, зі свого боку, Компанія звертається до батьків із проханням пояснити своїм

дітям питання безпеки в Інтернеті, їх конкретна мета та необхідність використання

тих чи інших сервісів сайту.

Взаємодія Компанії з третіми особами щодо персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner